Deelname BankGiro Loterij opzeggen per brief

Wat jammer dat u uw lot(en) in de BankGiro Loterij wilt opzeggen! Met uw deelname steunt u namelijk 78 culturele partners in Nederland, waaronder musea, molens en monumenten.

Opzeggen per brief

Via onderstaand telefoonnummer kunt u uw lot of loten bij de BankGiro Loterij opzeggen: Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 088 - 020 1030. Houd uw rekeningnummer bij de hand als u belt.

 1. Vermeld in uw opzegbrief aan de BankGiro Loterij uw naam en adres, uw rekeningnummer en uw lotnummer(s) waarmee u niet verder wilt meespelen.
 2. Onderteken uw brief.
 3. Stuur de ondertekende brief naar het volgende adres van de BankGiro Loterij: Stuur de ondertekende brief naar:

  opzeggen per briefBankGiro Loterij
  t.a.v. Ledenservice
  Beethovenstraat 200
  1077 JZ Amsterdam

Voordelen van meespelen

Bij de BankGiro Loterij is heel veel te winnen. Elke maand is er een trekking met als hoofdprijs € 1 miljoen en iedere dag zijn er winnaars. Zo kunt u met uw lot u alle dagen de winnaar zijn van € 10.000,- en elke week van € 100.000,- op basis van de maandelijkse trekking!

VIP-KAART
Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART, die geldig is zolang u meespeelt, profiteert u bovendien van ongekend veel voordeel! Zo loopt u met uw VIP-KAART gratis naar binnen bij diverse Nederlandse topmusea. Meespelen in de BankGiro Loterij betekent dus:

 • Iedere dag maken wij een winnaar bekend van prijzen, oplopend tot wel € 1 miljoen
 • Elke maand ruim 100.000 prijzen
 • Gratis naar Nederlandse topmusea met uw VIP-KAART
 • Tot 50% korting op veel vormen van cultuur, zoals theater, dierentuinen, musical, festivals en concerten met uw VIP-KAART
 • Kans op exclusieve evenementen en arrangementen

Ontdek het VIP-KAART aanbod ›